Bake Off - Ale ciacho!

PREMIERA: TVP2, godz.

Zobacz teraz

odc. 16

odc. 16

Tym razem wypieki, którym nie można się oprzeć. Tematem tego odcinka są bowiem aromatyczne chleby i bułeczki. W konkurencji technicznej poznamy przepis Gosi Molskiej na azjatyckie bułeczki parowane baozi, a w konkurencji autorskiej poznamy przepisy uczestników na bułeczki odrywane.

odc. 16 – Ale przepis

W konkurencji technicznej poznaliśmy przepis Gosi Molskiej na bułeczki baozi. Wywodzą się one z kuchni chińskiej. Mają zróżnicowane nadzienie i są gotowane na parze. Jaka jest receptura na te azjatyckie bułeczki parowane?

Bułeczka dla każdego

Słodkie, ostre i wytrawne. W kuchni „Bake off – Ale ciacho” upieczemy bułki i bułeczki. Będzie ostro i gorąco. Komu uda się sprostać zadaniu i zostać Królem Wypieków tygodnia, a kto będzie musiał obejść się smakiem wygranej?

odc. 15

odc. 15

Trzecim odcinkiem programu zawładnęła czekolada. Uczestnicy musieli wykazać się znajomością zaawansowanych technik cukierniczych, aby wykreować czekoladowe arcydzieła...

odc. 15 – Ale przepis

Czekolada niejedno ma imię. Jedną z jej odsłon jest tort z czekoladowego ciasta i czekoladowego kremu na żółtkach oraz domowej konfitury. Szybki sposób na przygotowanie tego pysznego smakołyku zna Krzysztof Ilnicki. Jak zatem przygotować ten niesamowicie czekoladowy smakołyk?

Czekoladowy zawrót głowy Szymona

!!! pusty LEAD !!!

ZOBACZ WSZYSTKIE

Uczestnicy

Uczestnicy

Nowe prowadzące, nowe wnętrze, nowi uczestnicy i zupełnie nowe konkurencje – już 6 marca na antenę TVP2 wraca „Bake Off – Ale Ciacho!” – najbardziej apetyczny program w polskiej telewizji.

Druga edycja „Bake off – Ale ciacho!”

Nowe prowadzące, nowe wnętrze, nowi uczestnicy i zupełnie nowe konkurencje – już 6 marca na antenę TVP2 wraca „Bake Off – Ale Ciacho!” – najbardziej apetyczny program w polskiej telewizji.

surowi i słodcy

JURORZY

JURORZY

PROWADZĄCE

PROWADZĄCE

To one poprowadzą tę emocjonującą, ale i jednocześnie wyjątkowo słodką rywalizację.

Na ostro i na słodko